Es faran controls de velocitat a la carretera BP-5002

Dilluns, 3 de maig de 2021 a les 00:00

Es col·locaran diferents radars entre la rotonda del pavelló i l'accés a l'institut perquè s’ha detectat que els vehicles hi circulen a una velocitat excessiva.

Des d'avui dillluns 3 de maig i durant els propers dies i setmanes, es col·locaran controls de velocitat al tram de la carretera BP-5002 que uneix la rotonda del pavelló esportiu amb l’Institut de Vilanova del Vallès. El motiu d’aquests controls és que tant l’àrea de Governació i Seguretat Ciutadana com el cos d’agents de la Policia Local han detectat que hi ha vehicles que hi circulen amb excés de velocitat. Davant el risc que això suposa per la seguretat de vianants, ciclistes i altres vehicles, durant els propers 10 dies s’instal·laran radars en diferents punts de la carretera.

Els controls seran els següents:

  • Dilluns 3 de maig, de 8 a 10 h
  • Divendres 7 de maig, de 18 a 20 h
  • Dilluns 10 de maig, de 8 a 10 h
  • Divendres 14 de maig, de 18 a 20 h

Des de l’Ajuntament es vol subratllar que l’objectiu d’aquests controls de velocitat no és multar als veïns i veïnes, sinó aconseguir conscienciar de la importància de respectar els límits de velocitat en les vies interurbanes per no posar en risc la seguretat de vianants, ciclistes i altres vehicles.

Darrera actualització: 03.05.2021 | 11:28