Es duen a terme diverses actuacions municipals

Dissabte, 30 d'octubre de 2021 a les 00:00

Aquesta setmana s’ha finalitzat la substitució de la tanca de l’antena de telecomunicacions de Can Bosc i la coberta plana del Centre Cultural.

Vilanova del Vallès ha finalitzat aquesta setmana diverses obres que hi havia en marxa al municipi. D’una banda, aquest dijous, 28 d’octubre, han acabat els treballs per a substituir la tanca de la torre Manganell, l’antena de telecomunicacions de Can Bosc, per una tanca metàl·lica verda. En concret, s’ha retirat la tanca malmesa de simple torsió, s’ha netejat l’entorn i s’ha col·locat una tanca de 2-3 filades de blocs de formigó beige i una tanca metàl·lica verda de 2 metres.

D’altra banda, també s’han acabat les obres de substitució i remodelació de la coberta plana del Centre Cultural. Els treballs han consistit principalment en retirar el seu aïllament i la seva impermeabilització originals per unes de noves.

Finalment, està previst que aquesta propera setmana, de l’1 al 7 de novembre, es porti a terme una nova actuació, com és el cas de la substitució del graonat de travesses de l’accés del Bosc de les Escoles

Darrera actualització: 02.11.2021 | 13:39

Imatges

Es duen a terme diverses actuacions municipals Es duen a terme diverses actuacions municipals Es duen a terme diverses actuacions municipals