Es convoca una nova edició dels Premis a l'Excel·lència Educativa

Dimarts, 18 de juliol de 2023 a les 00:00

La presentació de les sol·licituds serà des del 12 de setembre fins el 15 d'octubre

L'Ajuntament ha publicat una nova convocatòria dels Premis a l'Excel·lència Educativa que des de fa anys reconeixen, curs rere curs, l’alumnat amb millor nota de la fase general de les PAU i també als dos amb millor mitja d’acabament de l’ESO. Tant pel que fa a la categoria de la fase general de les PAU com la d'acabament de l'ESO, els Premis a l'Excel·lència Educativa tenen una dotació econòmica de 600 € pel 1r premi i de 400 € pel 2n de cada categoria. L'edició que es convoca serà la sisena que impulsa l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament i es farà amb relació a les notes del curs 2022-23.

Qui pot optar-hi?

Poden optar-hi tots/es els/les estudiants que estiguin matriculats/des a un centre de secundària i que estiguin empadronats/des a Vilanova del Vallès, amb una antiguitat mínima d’un any a partir de la publicació d’aquesta convocatòria.

Quin és el termini?

El termini de presentació de les sol·licituds serà del 12 de setembre de 2023 fins el 15 d’octubre de 2023.

Com presentar sol·licitud?

Cal presentar al registre de l'Ajuntament, la documentació següent:

  • Instància general amb les dades personals del/la sol·licitant i les dades bancàries per poder fer l’ingrés en cas de ser guanyador/a, on s’inclourà declaració responsable del compliment dels requisits i de no trobar-se en cap de les prohibicions de l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre.
  • Certificat del Centre educatiu acreditatiu dels requisits acadèmics per optar als premis.
Darrera actualització: 18.07.2023 | 10:19