Es convoca la 5a edició dels Premis a l'Excel·lència Educativa

Dimecres, 22 de juny de 2022 a les 00:00

La presentació de les sol.licituds serà des del 14 de setembre fins el 14 d'octubre

L'Ajuntament ha publicat una nova convocatòria dels Premis a l'Excel·lència Educativa que des de fa anys reconeixen, curs rere curs, els o les dues alumnes amb millor nota de la fase general de les PAU i també als dos amb millor millor mitja d’acabament de l’ESO. Tant pel que fa a la categoria de la fase general de les PAU com la d'acabament de l'ESO, els Premis a l'Excel·lència Educativa tenen una dotació econòmica de 600€ pel 1r premi i 400€ pel 2n de cada categoria. L'edició que es convoca serà la cinquena que impulsa l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament i es farà amb relació a les notes del curs 2021-22.

Qui pot optar-hi?

Poden optar-hi tots/es els/les estudiants que estiguin matriculats/des a un centre de secundària i que estiguin empadronats/des a Vilanova del Vallès, amb una antiguitat mínima d’un any a partir de la publicació d’aquesta convocatòria.

Quin és el termini?

El termini de presentació de les sol·licituds serà del 14 de setembre de 2022 fins el 14 d’octubre de 2022.

Com presentar sol·licitud?

Cal presentar al registre de l'Ajuntament, la documentació següent:

  • Instància general amb les dades personals del/la sol·licitant i les dades bancàries per poder fer l’ingrés en cas de ser guanyador/a, on s’inclourà declaració responsable del compliment dels requisits i de no trobar-se en cap de les prohibicions de l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre.
  • Certificat del Centre educatiu acreditatiu dels requisits acadèmics per optar als premis
Darrera actualització: 22.06.2022 | 13:21