Es convoca el V Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs Tordera

Dijous, 7 de novembre de 2019 a les 19:35

Els estudiants, de Batxillerat i Cicles Formatius, podran presentar els seus treballs dedicats a l’aigua i/o als espais fluvials fins al 29 de maig de 2020

Un curs més, el Consorci posa en marxa el V Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs Tordera, que té per objectiu promoure i reconèixer la feina dels estudiants de Batxillerat i de Cicles Formatius que han dedicat els seus treballs de recerca o de curs a l'aigua o als entorns fluvials.

Entre els requisits que han de reunir els treballs és que siguin inèdits i que hagin estat presentats durant el curs 2019-2020, que tractin sobre l’aigua, com a recurs escàs i indispensable per a la vida humana i cabdal per al desenvolupament humà i industrial, o sobre les conques del Besòs i/o la Tordera, ja sigui centrant-se en les seves aigües o en qualsevol aspecte relacionat amb els seus entorns fluvials (fauna, flora, usos socials, història, patrimoni, evolució, etc.).

La conca del Besòs inclou, a més del riu Besòs, els entorns fluvials dels rius Mogent, Congost, Tenes, Riera de Caldes i Ripoll, amb totes les seves rieres.

El jurat atorgarà dins de cada categoria, Treball de Recerca i Treball de Curs, un primer premi i dos accèssits. Les bases del V Premi de Treballs Acadèmics les podreu trobar al document adjunt d’aquesta notícia. El termini per presentar els treballs finalitzarà el 29 de maig de 2020. 

Darrera actualització: 07.11.2019 | 19:42