En marxa una campanya per reivindicar la importància del comerç i la restauració local

Dijous, 30 de novembre de 2023 a les 00:00

Entitats comercials i ajuntaments del Vallès Oriental posen en marxa la campanya “Escolta el batec del teu comerç” amb l’objectiu de posar en valor el comerç i la restauració local i visualitzar les seves fortaleses i el seu valor afegit, desvinculant-se del Black Friday. 

Amb la finalitat de posar en valor el comerç i la restauració local i fer visibles les seves fortaleses i el seu valor afegit, Pimec Comerç Vallès Oriental posa en marxa la campanya Escolta el batec del teu comerç, una iniciativa a la qual s'han adherit 1.700 comerços i serveis de la comarca i 16 associacions i gremis del petit comerç. La campanya, en la qual participa l’ajuntament de Vilanova del Vallès, s'allargarà fins al dia de Reis, i vol impulsar la consciència col·lectiva sobre els avantatges de la compra i el consum al territori. 

Les associacions adherides participaran en la campanya decorant els establiments amb la imatge gràfica de la iniciativa i fent difusió dels valors de la proximitat mitjançant les xarxes socials. A més, s'han plantejat altres accions als comerços com el repartiment de globus, obsequis, vals de compra, exposicions de fotos d'artistes locals, decoració i tematitzacions especials.

Adhesió de 16 associacions

Les entitats de la comarca que s'hi han adherit són Les Franqueses Comerç; Del Rec al Roc; Gran Centre Granollers; Més que Comerç; Hotels Vallès Oriental; Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental; UCIC Caldes de Montbui; ASIC - SOM la Garriga; Ronçana Comerç Actiu; Comerç Actiu Canovelles; Unió de Botiguers de Montornès; Comerç la Llagosta; COR la Roca; Xarxa Comerç Cardedeu; Ajuntament de Vilanova del Vallès i COMSER Martorelles.

Darrera actualització: 29.11.2023 | 18:58

Imatges