En marxa un nou cicle de caminades per a la gent gran

Dijous, 21 de novembre de 2019 a les 09:10

Aquest dimecres es va fer la primera caminada a Palau-Solità i Plegamans

La promoció de l’activitat física centra una part destacada de les actuacions que desenvolupa l’Ajuntament de Vilanova del Vallès per a la millora de la qualitat de vida de la gent gran del municipi. El 20 de novembre es va fer la primera de les caminades al Palau-Solità i Plegamans. Les altres programades seran el 21 de gener a Santpedor, el 25 de febrer a l’entorn de Vilanova del Vallès, com a municipi amfitrió, i el 8  d’abril a Vilanova i la Geltrú. La trobada de cloenda final serà entre el 13 i 14 de maig a Santa Coloma de Gramenet.

Enguany, el programa de passejades “A cent cap als 100”, per a persones majors de 55 anys, es reconverteix en el cicle de passejades de marxa nòrdica. Aquest és el segon any en què l’Ajuntament de Vilanova del Vallès es va afegir a aquesta iniciativa, impulsada per la Diputació de Barcelona i que compta ja amb més de 80 municipis adherits.

Recordar que les inscripcions són totalment gratuïtes i estan obertes a tothom. Per més informació us heu d’adreçar a la recepció del Pavelló d’Esports Municipal en horari d’obertura de dilluns a divendres.

Darrera actualització: 21.11.2019 | 09:17