En marxa el nou Pla Local d’Ocupació per reduir l’atur

Dilluns, 6 de març de 2023 a les 00:00

S’han publicat dues places de paleta.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès obre una convocatòria per cobrir dos llocs de feina. Una d’oficial de segona de paleta i un altre de peó de paleta. El procés de selecció forma part del nou Pla Local d’Ocupació, un programa que busca fomentar la contractació de persones en situació d’atur. 

Les persones candidates hauran de presentar una sol·licitud adreçada a l’Ajuntament de Vilanova del Vallès amb la documentació requerida, que hauria de constar del currículum vitae, una fotocòpia del DNI o el NIE, el certificat del Servei d’Ocupació de Catalunya de demandant d’ocupació no ocupat (DONO) i una fotocòpia del títol acadèmica, del carnet de conduir nivell B i de la documentació acreditativa dels mèrits al·legats. Tot el tràmit s’ha de fer abans del diumenge, 12 de març

Pel que fa als requisits, les dues places són similars. Són contractes de sis mesos, amb jornades laborals de 37,5 hores setmanals, com a personal laboral i requereixen l'acreditació del certificat d’escolaritat, d’estudis primaris o equivalents. 

Tota la informació sobre la convocatòria, en l'enllaç situat a la columna dreta de la pàgina web.

Darrera actualització: 04.03.2023 | 21:54