Els equipaments culturals municipals de Vilanova del Vallès uneixen forces per la promoció dels cicles de cinema en català

Divendres, 11 de novembre de 2022 a les 10:00

La Biblioteca Contravent i el Centre Cultural estan treballant per donar a conèixer a tota la ciutadania els cicles de cinema en català que s’ofereixen al Centre Cultural.

Es tracta de dos projectes per impulsar el cinema en català, un enfocat al públic familiar (CineXic) i l’altre a tota mena de públic (Cicle Gaudí).

El programa de CineXic pretén donar impuls al cinema infantil en català a través d’un circuit de sales arreu del territori, de la que el teatre del Centre Cultural en forma part. És una  programació estable de pel·lícules infantils en català per a tota la família. Cada mes podeu gaudir d’una nova experiència al Centre Cultural amb entrada gratuïta.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes l’any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori, entre elles, Vilanova del Vallès. Cada mes podeu venir a compartir cinema al Centre Cultural per 4.5 € per les entrades generals i 3 € per les entrades reduïdes.

Per donar a conèixer ambdós projectes la Biblioteca Contravent realitzarà una petita mostra per a cada pel·lícula amb bibliografia i filmografia relacionada amb la pel·lícula d’aquell mes. S’inicia aquesta setmana amb la pel·lícula d’avui divendres de CineXic, Binti, recomanada a partir de 8 anys.

Reserva i compra d’entrades a entrapolis.com

Darrera actualització: 11.11.2022 | 10:34

Imatges