El pavelló va acollir la 3a Prova del Circuit Català de Bàdminton

Dimarts, 16 de març de 2021 a les 00:00

Vilanova del Vallès ha sigut la seu de la 3a Prova del Circuit Català de Bàdminton puntuable pel rànquing estatal (TTR).

El pavelló esportiu va acollir aquest cap de setmana, 13 i 14 de març, uns 135 jugadors/es d'arreu de Catalunya i, fins i tot, alguns provinents de València.

Malauradament, la competició es va haver de disputar a porta tancada per complir la normativa del PROCICAT i el protocol d'adaptació a aquestes normes de la Federació Catalana de Bàdminton.

El dissabte es van fer les competicions individuals i dobles en categoria S-11 (menors d'onze anys), S-17 i S-19. En aquestes categories van participar alguns jugadors del Club Bàdminton Vilanova del Vallès. La regidora d'Esports, Sandra Àlvarez, i el coordinador d’Esports, Joan Ruiz, van lliurar els premis.

L’endemà diumenge, 14 de març, es van disputar les categories Absoluta, S-13 i S-15. A la categoria Absoluta masculina, l’entrenador de la Escola de Bàdminton local Adrià Valenzuela va quedar 2n classificat. A més d’ell, diversos jugadors i jugadores locals també van participar a les categories de promoció. L’alcaldessa, Yolanda Lorenzo, i alguns membres de la junta directiva del club van ser els encarregats de lliurar els premis.

Consulta la llista completa dels guanyadors.

Darrera actualització: 16.03.2021 | 18:30

Imatges

El pavelló va acollir la 3a Prova del Circuit Català de Bàdminton El pavelló va acollir la 3a Prova del Circuit Català de Bàdminton El pavelló va acollir la 3a Prova del Circuit Català de Bàdminton