El nou Spai Jove, inaugurat!

Dimarts, 21 de de juny de 2022 a les 00:00

Divendres passat, 17 de juny, prop d'una trentena de joves van passar pel renovat espai juvenil.

El nou Spai Jove va quedar inaugurat divendres passat, 17 de juny, en una tarda amena i lúdica en què prop d'una trentena de joves van poder veure el nou equipament, gaudir d'un pica pica, mentre la música acompanyava el moment. La jornada va comptar amb la presència de joves de totes les edats i, per alguns d'ells, era la primera vegada que visitaven l'espai. D'altres, en canvi, ja coneixien de fa temps el Servei de Joventut, el qual a partir d'ara té accés directe al pati del Centre Cultural.

Aquest canvi d'ubicació permetrà combinar activitats interiors i exteriors amb més facilitat i també oferir un espai més agradable perquè tots els joves de Vilanova s’hi sentin a gust.

La primera activitat que s'ha fet al nou equipament juvenil és un grup de debat en el marc del disseny d’un Pla de Dinamització. Hi van participar joves de Vilanova del Vallès per donar el seu punt de vista sobre com els hi agradaria que fos aquest nou Spai Jove. En aquest procés encara s'han de fer dos grups de debat més i també es duran a terme entrevistes i enquestes per completar tota la informació.

Darrera actualització: 21.06.2022 | 17:07

Imatges

El nou Spai Jove, inaugurat!