El documental ‘¿Puedes oírme?’ arriba a Vilanova amb el Cicle Gaudí

Dimecres, 10 de març de 2021 a les 19:05

La projecció serà divendres 12 de març a les 19.30 h al Centre Cultural

Les cèlebres escultures monumentals de Jaume Plensa es troben en diversos racons de la terra. ¿Puedes oírme? és un documental, que es podrà veure el proper divendres 12 de març a les 19.30 hores al Centre Cultural, dins del Cicle Gaudí.
El documental convida a l’espectador a conèixer-les de la mà d’aquest creador i l’aproxima al seu pensament, a la seva poètica, a la seva forma d’entendre l’art com a generador de bellesa i a la seva manera de llegir l’espai públic com un lloc de trobada per a la comunitat.

Una immersió profunda en el procés creatiu d’un dels artistes en actiu més destacats del panorama mundial. A través de les seves emblemàtiques instal·lacions i peces en espais públics d’Espanya, França, Suècia, EUA, Canadà i Japó, es pot veure la senzilla filosofia de Plensa basada en la cerca de relacions harmòniques entre l’obra, l’entorn i els éssers humans.

Les entrades ja són a la venda al Centre Cultural i costen 4,50 euros. Les de preu reduït són a 3 euros per les persones que tenen la T-Jove, la T-Verda i el Carnet Jove.

Darrera actualització: 10.03.2021 | 19:24