El Departament d’Interior informa que Vilanova del Vallès pot ser un dels municipis on truquin per fer la seva Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya (ESPC)

Dimecres, 15 de novembre de 2017 a les 09:00

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya inicia els treballs de la 17a edició de l’Enquesta de seguretat pública de Catalunya (ESPC). 

L’ESPC consisteix en l'estudi periòdic de les experiències de victimització que s'han produït a Catalunya, la mesura dels sentiments d'inseguretat i la recollida de les opinions dels ciutadans en matèria de seguretat i policia. Aquest estudi es porta a terme a través d’una enquesta, que pot ser autoadministrada per internet o telefònica, a una mostra representativa de la població, d’aproximadament unes 6.000 persones. S’inicia el 13 de novembre de 2017 i es preveu finalitzar el desembre.

Des del Departament d’Interior ens han informat que és possible que una part d’aquestes entrevistes telefòniques es facin a ciutadans i ciutadanes del nostre municipi. En aquest sentit, si alguna de les persones entrevistades vol confirmar que efectivament es tracta d'una enquesta oficial i que les dades es mantindran en la més absoluta reserva, pot adreçar-se a l’Ajuntament trucant al 93 845 92 77 o per correu electrònic: ajuntament@vilanovadelvalles.cat.

També es poden fer les consultes directament al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, 012.

Darrera actualització: 15.11.2017 | 09:03