El Departament de Cultura obrirà tres convocatòries de suport al sector el proper 11 de novembre

Dissabte, 7 de novembre de 2020 a les 18:30

El Departament de Cultura obrirà el dimecres 11 de novembre les tres principals convocatòries, per un import de 17,2 milions d’euros, perquè els professionals, les empreses i les entitats del sector cultural puguin sol·licitar ajudes per pal·liar els efectes de la pandèmia.

Aquests són els ja anunciats ajuts puntuals de 750 euros per a aquells professionals que hagin tingut un màxim de 18.555 euros com a ingressos entre el gener i el setembre del 2020.

També s’obrirà el dia 11 la convocatòria de 3,7 milions destinats a compensar la cancel·lació d’espectacles i activitats culturals, organitzats per autònoms, empreses o entitats.

Ja hi ha obertes altres dues convocatòries: dos milions d’euros per a la programació que impulsa la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya i mig milió per a autònoms, empreses i entitats sense ànim de lucre contractades, per la cancel·lació de concerts o festivals. Els 17,2 milions es completen amb 2,1 milions per a equipaments culturals participats per la Generalitat i mig milió per donar suport tecnològic als estudiants del Consorci de Normalització Lingüística.

El Departament també posa a disposició una bústia “Cultura respon” on qualsevol persona, entitat o empresa del món cultural podrà traslladar els dubtes que puguin tenir.

Adjuntem decret amb tota la informació detallada.

Darrera actualització: 07.11.2020 | 18:39