El Consorci per a la Gestió dels Residus participa a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Divendres, 19 de novembre de 2021 a les 00:00

La xarxa de deixalleries comarcal serà l’escenari de dues activitats del 20 al 28 de novembre.

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental participa un any més en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que té com a objectiu organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. La 13 edició tindrà lloc del 20 al 28 de novembre i el dia temàtic posa el focus en el binomi comunitat circular, comunitat sostenible, treballem plegats per un planeta residus zero!

Al llarg de la setmana, la xarxa de deixalleries comarcal serà l’escenari de dues activitats:

  • Jo RNova, i Tu?: programa de reutilització social a les deixalleries del Consorci (que és vigent durant tot l’any), que promou la reutilització d’objectes en bon estat per a la seva posterior comercialització mitjançant les entitats d’inserció socio laboral de persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió adherides a aquest projecte iniciat l’any 2014, i que ha permès la reutilització de més de 14.000 objectes. 
  • DeixaLlibres, és la segona activitat programada a totes les instal·lacions, i té com a objectiu continuar promovent la reutilització de llibres usats provinents d’aquestes instal·lacions –ja s’han reutilitzat més de 35.000 exemplars-.

 

Darrera actualització: 02.12.2021 | 14:04

Imatges

 El Consorci per a la Gestió dels Residus participa a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus