El comerç de proximitat, ara a l’app Apropteu

Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 00:00

L’app impulsada per la Diputació de Barcelona és gratuïta i consisteix en un directori digital que permetrà cercar comerços i serveis, comunicar-se amb ells, sol·licitar cita prèvia o conèixer ofertes, promocions i novetats.

La Diputació de Barcelona ha impulsat una aplicació mòbil gratuïta que va dirigida tant a la ciutadania com a comerciants, serveis i emprenedors. Es tracta de l’app Apropteu, que permetrà cercar comerços i serveis dels municipis, comunicar-se amb ells a través del xat,  sol·licitar cita prèvia, conèixer l’ocupació de l’establiment per evitar aglomeracions i oferir promocions, productes i novetats.

Fins al moment, a Vilanova del Vallès ja s’hi han adscrit tres comerços: Perruqueria Elisa, Clínica Veterinària Vet i Materials Puigpey. Amb aquesta iniciativa des de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament s’ha fet una crida a tots els comerços i serveis de Vilanova per si volen adherir-se a aquesta iniciativa que pretén dinamitzar el sector mitjançant la tecnologia, la implicació de les associacions de comerciants i ajuntaments i fer xarxa entre comerciants/empresaris/àries i la ciutadania.

L’aplicació ja està disponible tant per a dispositius Android com iOs:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.diba.apropteu

IOS: https://apps.apple.com/us/app/apropteu/id1549558649

Darrera actualització: 21.04.2021 | 14:13