El CF Vilanova del Vallès organitza el 8è Gol Solidari

Dimecres, 18 de de maig de 2022 a les 00:00

Serà aquest dissabte, 21 de maig, al camp de futbol; hi haurà diverses activitats i un dinar de germanor.

El Club Futbol Vilanova del Vallès ha organitzat la 8a edició del Gol Solidari, una diada solidària amb la gent més desfavorida del municipi. Per celebrar-ho, s'organitzaran diferents activitats a les quals s'hi podrà participar aportant tota mena d'aliments envasats i que seran destinats al Rebost Solidari que gestiona Serveis Socials de l'Ajuntament. L'aportació també pot ser amb donatius econòmics pel Rebost Solidari.

Pel que fa a les activitats, durant tot el matí es farà per primera vegada un torneig de pares del futbol base, des de l'escola fins a juvenils. A més, a les 10.30 h també es farà una classe de zumba; a les 14.30 h, un dinar de germanor amb un menú fet pel càtering de "Mas Sant Lleí"; a les sis de la tarda, la presentació dels diferents equips del club; i a partir de les 19.30 h, música en viu.

Dinar de germanor

S'habilitaran taules a la zona que hi ha entre el camp de futbol i el pavelló. Els jugadors i jugadores del club tindran el dinar gratuït. La resta de persones assistents que vulguin gaudir del dinar poden comprar prèviament el seu tiquet a les tardes a les oficines del camp de futbol o al bar de la zona esportiva. El menú infantil (fins a 12 anys) valdrà 10€ i el menú adult costarà 17,5€.

El menú es pot consultar a les imatges adjuntes a la notícia.

Darrera actualització: 18.05.2022 | 16:34

Imatges

El CF Vilanova del Vallès organitza el 8è Gol Solidari El CF Vilanova del Vallès organitza el 8è Gol Solidari