El centre de serveis SAIAR, inaugurat!

Dilluns, 4 d'octubre de 2021 a les 00:00

Es tracta del primer centre SAIAR a tota la comarca del Vallès Oriental.

Vilanova del Vallès va inaugurar aquest divendres, 1 d’octubre, el nou centre de serveis SAIAR, ubicat a Cal Trempat. L’acte, que va comptar amb la presència de l'alcaldessa i regidora de Serveis socials, Yolanda Lorenzo; a més de la secretària d'Afers Socials i Família, Anna Figueras; el president del Consell Comarcal, Emili Cordero; i el Josep Maria Vidal, director de SUMAR Acció Social; va servir per oficialitzar l’arrencada d’aquest servei destinat a les persones majors de 65 anys del poble.

Entre els serveis que ofereix el SAIAR de Vilanova del Vallès, el primer de tota la comarca del Vallès Oriental, hi ha l’assistència diària, el servei menjador i altres serveis externs com per exemple el de fisioteràpia, podologia, el servei sanitari i s’està treballant per poder oferir-ne de nous en els propers mesos.

En el discurs inaugural del centre, l'alcaldessa Yolanda Lorenzo va posar de relleu la importància que ha de tenir. "Amb el ferm propòsit de mantenir el nostre compromís al costat dels vilanovins i vilanovines en el seu dia a dia, serà tot un plaer acompanyar a la nostra gent gran de Vilanova, i als seus familiars, en aquesta nova aventura oferint una atenció de qualitat. Us convidem a fer-ne ús, a compartir activitats i estones, a omplir de nou de vida aquest equipament, ara el vostre  i a escriure conjuntament una altra pàgina de la nostra història", va exposar.

Amb la inauguració oficial del SAIAR, l’Ajuntament tanca una carpeta important i molt treballada durant els últims 3 anys.

Darrera actualització: 04.10.2021 | 15:09

Vídeo - Àudio

Inauguració del Saiar

Imatges

El centre de serveis SAIAR, inaugurat! El centre de serveis SAIAR, inaugurat!