El Centre Cultural s'adhereix al programa Cinexic

Dimarts, 11 de de gener de 2022 a les 00:00

És un nou programa de cinema en català per a nens i nenes arreu del territori que al Centre Cultural començarà aquest proper divendres, 14 de gener.

El Centre Cultural de Vilanova del Vallès s'ha adherit a la iniciativa CINEXIC, un nou projecte d’Òmnium Cultural que pretén donar un impuls a la difusió de cinema infantil europeu en català arreu del territori. Així doncs, el seu gran objectiu és posar en marxa un nou circuit estable d’espais i sales de projecció que aposten per fer una programació regular de cinema familiar en català amb l’objectiu de generar nous públics.

En total es projectaran 8 pel·lícules, una cada mes, de gener a maig i d’octubre a desembre. Totes les sessions seran gratuïtes i dirigides a un públic familiar d’entre 3 i 12 anys. En el cas del Centre Cultural de Vilanova del Vallès, es realitzaran sempre en divendres a les 17.30 hores.

La primera sessió serà aquest proper divendres, 14 de gener, amb la projecció d'Ernest & Celestine, contes d'hivern. Es tracta d'una nova adaptació dels populars contes infantils de Gabrielle Vincent, plena d'encant i valors positius, que manté la bellesa de les il·lustracions originals. Al film, de 52 minuts de durada, l'Ernest és un ós molt gran amb esperit d'artista i un cor generós. Amb ell viu la Celestine, una ratolineta òrfena que fa temps va acollir a casa seva. Junts viuran tota mena d'aventures mentre es preparen per a l'arribada de l'hivern.

Per assistir-hi, cal reservar entrada a https://www.entrapolis.com/entradas/ernest-celestine-contes-dhivern-cinexic-cinema-per-nens-en-catala o al Centre Cultural, de dilluns a divendres, de 17 a 20 h.

 

Darrera actualització: 11.01.2022 | 11:15