El Centre Cultural s'adhereix al Cicle Gaudí

Dijous, 17 de setembre de 2020 a les 16:45

La primera projecció serà 'Madre' el proper 25 de setembre

Una de les novetats d'aquesta nova temporada al Centre cultural serà l'adhesió del Centre Cultural al circuit estable de cinema català Cicle Gaudí. Aquesta adhesió farà que els vilanovins i vilanovines puguem gaudir d'una pel·lícula de cinema mensual. La primera projecció es farà el divendres 25 de setembre i es projectarà la pel·lícula Madre dirigida per Rodrigo Sorogoyen.

El Cicle Gaudí és circuit estable de cinema català per apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya.

La pel·lícula Madre explica la història de l’Elena (Marta Nieto), que rep una trucada de l’Iván, el seu fill de sis anys, que li diu que està perdut en una platja de França i que no troba al seu pare. Aquestes paraules desesperades del seu fill van ser l’últim que va saber d’ell…
Deu anys més tard, l’Elena viu en la mateixa platja on va desaparèixer el seu fill, treballa com a encarregada en un restaurant i sembla que està començant a sortir d’aquest fosc túnel en què ha estat ancorada durant tant de temps. La seva vida dona un gir quan coneix per casualitat a Jean (Jules Porier), un adolescent francès que li recorda al seu fill.

Darrera actualització: 17.09.2020 | 16:49