El Centre Cultural de Vilanova del Vallès reprèn l'activitat el proper dilluns 14 de setembre

Dijous, 10 de setembre de 2020 a les 08:40

També s'estrena la nova pàgina de facebook 

Després de l'aturada forçosa provocada per la Covid-19 i amb les forces renovades aquest 14 de setembre el Centre Cultural reprendrà la seva activitat. 

Les novetats per a aquesta nova etapa post-covid comencen amb la nova pàgina de facebook del CCVV a través de la qual s'informarà de totes les activitats i programació que s'ofereix, així com altres informacions d'interès cultural. Cliqueu al següent enllaç per accedir-hi i seguir la pàgina: https://bit.ly/2Fi2tnZ 

Pel que fa a l'activitat de l'escola de dansa es reprendrà amb totes les accions necessàries de mesures de seguretat contra la Covid-19, tant pel que fa a la desinfecció de les instal·lacions, les mesures de protecció personals o els recorreguts de mobilitat que s'hauran de seguir per evitar coincidències i aglomeracions.

A partir de l'1 d'octubre s'aniran reprenent les altres disciplines ofertes que actualment es troben en període d'inscripcions. Tanmateix, les entitats culturals que fan ús del centre per als seus assajos i trobades (esbart dansaire, coral i grup de teatre) també iniciaran l'activitat a partir de l'1 d'octubre, par tant totes aquelles persones interessades es podran adreçar al centre a conèixer-les i formar-ne part, si es vol. 

En l'àmbit de la programació la principal novetat és l'adhesió del Centre Cultural al circuit estable de cinema català Cicle Gaudí. 

I per encetar la temporada, el proper divendres 18 de setembre a les 20h, i gràcies al programa Òpera als Parcs de la Diputació de Barcelona, es durà a terme al Centre Cultural de Vilanova del Vallès un recital d'òpera que porta per títol De la terra al Palau i que protagonitzaran Olatz Saitua (soprano), Beñat Egiarte (tenor), Thais Buforn (rapsoda) i Josep Buforn (piano). L'entrada serà gratuïta, però per motius de seguretat i prevenció per a fer les reserves d'entrades cal adreçar-se al correu electrònic del CCVV (ccvv@vilanovadelvalles.cat).

Totes les sales i pati de butaques han estat desinfectats i hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició de tots els assistents. Serà obligatori portar la mascareta en tot moment. 

Darrera actualització: 10.09.2020 | 08:46