El casal d'estiu 2022 serà del 27 de juny al 29 de juliol

Dijous, 12 de de maig de 2022 a les 00:00

El dijous 19 de maig es farà una reunió informativa, a les 19h, al Centre Cultural de Vilanova del Vallès.

L'Ajuntament de Vilanova del Vallès torna a oferir aquest any 2022 el servei de casal d'estiu infantil, una activitat orientada al lleure educatiu i en què es fan activitats lúdiques, culturals, de lleure i esportives. L’edició d’enguany tindrà lloc a l’Escola La Falguera i anirà destinada a infants des de P3 fins a 6è. El casal d’estiu tindrà una duració de cinc setmanes, de dilluns a divendres, compreses entre el dilluns 27 de juny i el divendres 29 de juliol, ambdós inclosos.

La temàtica que acompanyarà als infants durant les setmanes d’estiu és El Gran Musical, on es convidarà als infants a descobrir diverses músiques del món, i on de mà d'un Manager, els més petits, cantaran, ballaran i actuaran amb l’objectiu de trobar el gran talent del poble de Vilanova del Vallès. Aquestes activitats aniran acompanyades de teatre, manualitats, jocs d'aventures, jocs esportius, lip dubs, videoclips, jocs d'aigua i piscina (Vallromanes).

Les inscripcions seran online a partir del 30 de maig i romandran obertes fins el 10 de juny, tot i que les places són limitades. Caldrà tenir la següent documentació per poder formalitzar l’inscripció online:

  • Fotografia mida carnet de l’infant.
  • Còpia del DNI del tutor/a que autoritza la inscripció.
  • Fitxa d’inscripció omplerta amb totes les dades. 

La reunió informativa del casal d'estiu tindrà lloc el dijous 19 a les 19h al Centre Cultural de Vilanova del Vallès – CCVV. 

Darrera actualització: 30.05.2022 | 10:13