El Casal 'Àngel de la guarda' recupera l’activitat

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 00:00

A partir d’aquest dilluns, el centre tornarà a oferir activitats a les tardes, amb un aforament limitat a 20 persones.

La gent gran de Vilanova del Vallès ha celebrat aquest diumenge 6 de juny la reobertura del Casal 'Àngel de la guarda'. Després de més de 500 dies amb l’equipament tancat, al llarg de tot el matí una quarantena de persones van participar a les diverses activitats organitzades.  Primer, se’ls va fer entrega de la nova targeta verda. Després, van poder gaudir d’un esmorzar individualitzat, del concert d’Els Pescadors del Replà i de dues partides de Bingo per tancar l’acte.

La presidenta del casal d’avis, Joana Cervantes, va mostrar la seva satisfacció perquè “ho necessitàvem. Encara que siguem grans, som com nens: necessitem la llibertat i estar amb els nostres”.

D’altra banda, la regidora de Gent gran, Sara Iglesias, va fer un repàs a com s’ha viscut aquest últim any, des que el casal va tancar el 12 de març de 2020. “Ells mateixos em deien que no volien fer res, ni tan sols a l’exterior. Ara que ja estan vacunats i ve l’estiu, tornar a obrir els ha fet molta il·lusió”.

L’alcaldessa Yolanda Lorenzo va tenir un record per als socis que malauradament no podran gaudir de la reobertura i va assegurar que els presents a l’acte d’aquest diumenge “se’ls ha vist il·lusionats, esperançats, amb ganes de petar la xerrada i retrobar-se en el dia a dia a les tardes al casal d’avis”.

Darrera actualització: 07.06.2021 | 14:16