El 2n Concurs Microcontes de Sant Jordi, a punt!

Dilluns, 22 de març de 2021 a les 00:00

El termini de presentació de textos serà el divendres 23 d’abril; el veredicte, el dilluns 24 de maig.

La Biblioteca Contravent i l’Ajuntament de Vilanova del Vallès han convocat la 2a edició del Concurs Microcontes de Sant Jordi. El concurs començarà demà dimarts 23 de març i s’allargarà fins al dia de Sant Jordi, el divendres 23 d’abril. Tots aquells vilanovins i vilanovines que vulguin participar podran escriure un conte de temàtica lliure i enviar-lo a l’adreça de correu electrònic de la biblioteca: biblioteca@vilanovadelvalles.cat.

L’objectiu del concurs és dinamitzar i promoure la diada de Sant Jordi, així com fomentar la participació de la ciutadania en aquestes festes. La participació al concurs és gratuïta i, entre tots els contes rebuts, es premiaran els millors contes.

Hi haurà 4 categories: infants I (infants fins als 9 anys), infants II (dels 10 a 12 anys), juvenils (a partir de 13 fins als 17) i adults (a partir dels 18). De cada categoria hi haurà dos premiats. Aquests seran triats segons el criteri del jurat i hauran de complir amb els requisits presents en les bases adjuntes a la notícia.

Els menors de 14 anys necessiten autorització expressa de pare/mare o tutor/a.  

El jurat, format per l’Alcaldessa del municipi, el regidor de l’Àrea de Cultura, la regidora de l’Àrea de Participació Ciutadana, un professor de cada escola de primària del municipi, la tècnica de cultura i l’equip de la Biblioteca Contravent, emetrà públicament el seu veredicte el dilluns 24 de maig, coincidint amb la festivitat de l’Aplec de Santa Quitèria.

Darrera actualització: 22.03.2021 | 11:10