El 29 de gener es projectarà la pel·lícula ‘Uno para todos’, amb David Verdaguer i Clara Segura en el repartiment

Dimecres, 20 de gener de 2021 a les 20:40

Les entrades ja són a la venda al Centre Cultural

El proper 29 de gener, a les 19.30 h, i dins del Cicle Gaudí, es projectarà la pel·lícula Uno para todos al Centre Cultural. La trama gira al voltant d’un professor interí, interpretat per David Verdaguer, que assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha d’integrar un alumne malalt a l’aula, es troba amb un problema encara més gran: cap dels seus companys vol que torni a classe.

Dirigida per David Iludain, el film també compta amb la interpretació de Patricia López Arnaiz, Clara Segura, Ana Labordeta, Betsy Túrnez, Jorge Pobes i Valèria Endrino. 

Tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=BtkHmBLefZw

Les entrades es poden comprar de dilluns a divendres de 15 a 20 hores al Centre Cultural i tenen un cost de 4,5 euros i 3 euros amb el Carnet Jove i a preu reduït (T-Verda i T-Jove). 

No recomanada per menors de 7 anys.

Properes pel·lícules

El cicle seguirà el 26 de febrer amb La boda de Rosa, una comèdia protagonitzada per Candela Peña. El març hi haurà sessió doble: el 12 de març el documental de Jaume Plensa ¿Puedes oírme? i el 19 de març Terra de Telers, una pel·lícula nostálgica que rememora les colònies tèxtils on milers de famílies catalanes i espanyoles van viure i treballar al llarg del segle XX.

Darrera actualització: 20.01.2021 | 22:31