El 28 de setembre s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament de lloguer per persones joves

Dilluns, 26 de setembre de 2022 a les 00:00

Entre els dies 28 de setembre i 7 d'octubre de 2022 es poden presentar les sol·licituds per la convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d'habitatge per a persones menors de 36 anys 

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament de lloguer o preu de cessió d’habitatge per a persones joves per a l’any 2022. El termini per presentar les sol·licituds va del dia 28 de setembre de 2022 a partir de les 9 h fins el dia 7 d’octubre a les 15 h, i la poden fer les persones que en el moment de la sol·licitud tinguin fins a 36 anys inclosos.  Aquesta convocatòria compta amb un pressupost de 29.000.000,00 €.  

Les bases d’aquesta convocatòria estableixen que en el cas de l’Àmbit Metropolità de Barcelona, del que formen part el Vallès Oriental i Vilanova del Vallès, l’import màxim del lloguer o preu de cessió mensual per habitatge no pot ser superior als 950 euros o 450 per habitació.  

Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant imprès normalitzat, degudament formalitzat i signat per la persona sol·licitant. Aquests documents s’han d’adreçar a l’Agència Catalana de l’Habitatge de Catalunya de Catalunya per les següents vies: 

  • Electrònicament, a través del web de Tràmits de la Generalitat de Catalunya 

  • A les borses que formen part de la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social o a les oficines locals d’habitatge, que col·laboren mitjançant un conveni amb l’Agència.  

  • A la seu de l’entitat titular o administradora de l’habitatge, el es casos de llogaters d’habitatges gestionats per administracions o empreses públiques. 

  • A l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. 

Darrera actualització: 30.09.2022 | 12:13