El 26 de febrer es projectarà la pel·lícula ‘La boda de Rosa’, protagonitzada per Candela Peña

Dimecres, 24 de febrer de 2021 a les 20:55

Les entrades ja són a la venda al Centre Cultural

El proper 26 de febrer, a les 19.30 h, i dins del Cicle Gaudí, es projectarà la pel·lícula La boda de Rosa al Centre Cultural. La trama gira al voltant duna dona que a punt de fer-ne 45, s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix prémer el botó nuclear, engegar-ho tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida. Però abans, vol embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa. Aviat descobrirà que casar-se, encara que sigui amb ella mateixa, serà el més difícil que hagi fet mai.

Dirigida per Iciar Bollain, el film també compta amb la interpretació de Sergi López, Nathalie Poza, Ramón Barea, Paula Usero, Xavo Giménez, Paloma Vidal, Lucía Poveda, María José Hipólito i María Maroto.

Tràiler: https://youtu.be/n_o31QcWpJw

Les entrades es poden comprar de dilluns a divendres de 17 a 20 hores al Centre Cultural i tenen un cost de 4,5 euros i 3 euros amb el Carnet Jove i a preu reduït (T-Verda i T-Jove).

Properes pel·lícules

El cicle seguirà amb sessió doble al març, el 12 amb el documental de Jaume Plensa ¿Puedes oírme? i el 19 amb Terra de Telers, una pel·lícula nostàlgica que rememora les colònies tèxtils on milers de famílies catalanes i espanyoles van viure i treballar al llarg del segle XX.

 

Darrera actualització: 24.02.2021 | 21:02