El 18 de febrer, Carnaval!

Dimarts, 7 de febrer de 2023 a les 09:00

Enguany recuperem tot l'esperit de la rauxa i la disbauxa del carnaval a Vilanova del Vallès. 

Els carrers de Vilanova del Vallès tornaran a omplir-se de disfresses i disbauxa aquest any 2023. El Carnaval tornarà a celebrar-se després de diversos anys de restriccions a causa de la pandèmia. La rua se celebrarà el dissabte 18 de febrer a partir de les 17 hores des de la plaça del poble i finalitzarà al pavelló on es portarà a terme el concurs de disfresses.

Pel que fa a la rua de dissabte, les inscripcions ja estan obertes i es poden cursar a l'enllaç següent.

Pel que fa al concurs de disfresses que se celebrarà al pavelló un cop finalitzada la rua tindrà les següents categories:

  • Individual o en parella:

    • Infantil (fins als 12 anys)

    • Adult (13 anys o més)

  • Comparses petites (de 3 a 10 persones)

  • Comparses grans (+ 10 persones)

A les 17.30 h, es farà el Pregó del Carnaval per part de la Comissió de Festes i tot seguit s’iniciarà la rua i se seguirà el recorregut marcat per l’organització. Inicialment, sortiran els participants individuals-parella i posteriorment els grupals (primer, comparses petites i després, comparses grans), sempre amb l’ordre preestablert per l’organització. 

El lluïment de disfresses es podrà fer a l'escenari situat al pavelló, on el jurat emetrà el seu dictamen. En el cas que algun participant tingui preparada alguna coreografia, es donarà un temps màxim de 2 minuts per actuació. Serà imprescindible portar la música de la coreografia a representar en un dispositiu USB en format MP3.

Trobaràs tota la normativa del concurs i del Carnaval, més especificada, a la documentació adjunta a aquesta notícia.

Darrera actualització: 06.02.2023 | 23:28