Divendres 6 de novembre se celebrarà la 10a Jornada de la Taula de Salut Jove del Vallès Oriental: ‘Videojocs i apostes esportives. Qui juga amb qui?'

Dilluns, 26 d'octubre de 2020 a les 21:00

Serà virtual i les inscripcions finalitzen aquest divendres

El divendres 6 de novembre se celebrarà la 10a Jornada de la Taula de Salut Jove del Vallès Oriental: Videojocs i aposta esportives. Qui juga amb qui? La formació va dirigida a professionals que treballin amb joves i a totes aquelles persones interessades en els àmbits de la joventut i de la salut, amb la voluntat d'aportar informació, eines i coneixement sobre aquesta temàtica que cada cop afecta a més persones joves. En aquesta edició, es parlarà sobre l’impacte, els riscos i les addiccions entre les persones joves, en relació a les apostes esportives i els videojocs.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès és membre de la Taula de Salut Jove del Vallès Oriental, organitzadora de la jornada, on també hi participa el CRÍTIC - Servei de prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran.

Degut al context actual, la jornada se celebrarà en modalitat virtual (a través de la plataforma Zoom), el divendres 6 de novembre de 9 h a 13 h.

La inscripció és gratuïta i els professionals interessats/des es poden inscriure fins el 30 d’octubre, a través d’aquest enllaç.

Programa (també adjunt a la mateixa notícia)

9 h. Benvinguda institucional

9.15 h. Apostes esportives. Nous escenaris dels vells riscos amb David Pere Martínez Oró, coordinador de la Unitat de Polítiques de Drogues de la UAB.

10.45 h. Pausa.

11 h. Sóc jove i jugo a videojocs, la meva experiència. A càrrec de David Renart, jugador habitual de videojocs i educador en el lleure amb infants de primària.

11.30 h. Per què ens enganxen els videojocs? Disseny de videojocs i impacte en les persones. A càrrec de Carlos González, professor del Grau en Disseny i Producció de Videojocs a Tecnocampus-UPF.

12 h. Addicció a les apostes esportives i als videojocs: una mirada des de la clínica i la recerca. A càrrec d'Eduardo Valenciano i Bernat Mora, investigadors a la Unitat de Joc Patològic i Altres Addiccions Comportamentals de l'Hospital Universitari de Bellvitge.

12.45 h. Conclusions i tancament. 

Darrera actualització: 27.10.2020 | 09:31