Dissabte es va celebrar el campionat de Bàdminton sub-13 i sub-19 a porta tancada

Dimecres, 30 de setembre de 2020 a les 18:55

El passat dissabte 26 de setembre,  el pavelló poliesportiu de Vilanova del Vallès va acollir el Campionat de Catalunya de Bàdminton sub-13 i sub-19 organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton  amb la col·laboració del Club Bàdminton Vilanova del Vallès i l'Ajuntament de la vila. Aquest esdeveniment es va fer a porta tancada, degut a les mesures de seguretat per la Covid-19. A l’interior del pavelló només hi havia els jugadors/es i tot l'equip d’organització.
Hi van participar els millors jugadors/es de Catalunya i va comptar amb la participació de 53 jugadors/es de diferents clubs catalans i es van disputar 80 partits. La final sub-13 masculina la va guanyar David Riba de Viladecans davant de Pol Abarca de Granollers.

En la categoria femenina IF sub 13, en el duel entre granollerines Noelia López es va imposar a la jugadora Mariona Ying. En la categoria sub-19 femenina Marta González de Granollers es va imposar a Aina Urgell de Bellaterra.

I finalment en la categoria IMs-19 Oriol Altimira es va imposar a Hugo Ruz, tots dos de Granollers.

La competició de dobles s-19 va ser dominada Sergi Alcalà i Ivan Valenzuela de Granollers en dobles masculins, i Emma Benito i Daniela Calvete, de Viladecans i Bellaterra respectivament.

El lliurament de premis va ser realitzat per la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès , la Sandra Àlvarez, el Coordinador d'Esports, Joan Ruiz, el President de la Federació Catalana, Rafael Lucas i, pels membres de la junta directiva del club. 

A continuació teniu el llistat complert dels guanyadors: https://www.badminton.es/sport/winners.aspx?id=BA3E9C64-0443-474A-9C3E-889AD22ABB8E

Darrera actualització: 30.09.2020 | 18:58