Descobreix les activitats extraescolars del curs 2023-24 a Vilanova

Divendres, 1 de setembre de 2023 a les 00:00

Les AFA’s de les dues escoles de Vilanova del Vallès impulsen, enguany de manera conjunta, una oferta educativa extraescolar pensada per a totes les edats i tots els gustos.

Els infants i joves aprenen a tot arreu i en tot moment i no només als espais formals d'aprenentatge, és per això que cal aprofitar les oportunitats educatives que ofereix el municipi.

Aquest pròxim dimecres dia 6 de setembre comença el ventall d’activitats variades i enriquidores pensades pels més menuts i menudes de Vilanova, activitats que van des de la dansa, l’art, activitats esportives, escacs, anglès, informàtica... Cal destacar que en  funció del nombre d’inscripcions es decidirà en quin dels dos centres es porta a terme l’activitat. En cas de necessitar el trasllat d’infants d’un centre a un altre, aquest sempre es farà a través d’un monitor/a. Una vegada fetes les inscripcions s’informarà les famílies de la ubicació final.

La inscripció es pot realitzar a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/GLke7M4NQrVZAuev8

Per qualsevol dubte us podeu comunicar amb les AFA del vostre centre via correu electrònic afamestresmunguet@gmail.com i ampalafalguera@gmail.com

 

Darrera actualització: 01.09.2023 | 14:10