Descobreix el SAIAR!

Dijous, 19 de de maig de 2022 a les 00:00

Coneixem més de prop aquest equipament de la mà de la seva directora, Ada Magrinyà, de persones usuàries del centre, d'alguns familiars i de l'alcaldessa Yolanda Lorenzo.

Vilanova del Vallès va estrenar fa 8 mesos el nou centre de serveis SAIAR, ubicat a Cal Trempat. Aquell 1 d'octubre de 2021 es va donar el tret de sortida a aquest nou servei destinat a les persones majors de 65 anys del poble i municipis del voltant, que està pensat especialment per poder perllongar al màxim l'estada de les persones grans a casa.

Entre els serveis que ofereix el SAIAR de Vilanova del Vallès, hi ha el servei d'estada (com a centre diürn), el servei menjador, tallers com el de gimnàstica o memòria, i altres serveis externs com el de fisioteràpia, podologia o el servei sanitari.

L'equipament està dimensionat per a 40 places. No obstant, avui dia la capacitat és de 20 persones. Tot i que aquestes 20 places encara no estan del tot cobertes, l'Ajuntament ja està treballant amb la voluntat d'ampliar la limitació fins a les 30 persones.

Mira el reportatge que s'ha elaborat i descobreix més sobre el SAIAR de Vilanova del Vallès, el primer de tota la comarca del Vallès Oriental: https://vimeo.com/710316961

Darrera actualització: 19.05.2022 | 08:34