Del 16 al 21 de novembre torna el Gran Recapte d’Aliments

Diumenge, 15 de novembre de 2020 a les 16:00

A Vilanova es podran fer donatius a més d’una desena de comerços i al mercat de diumenge

La irrupció de la Covid19 ha comportat una emergència sanitària a la que ha seguit una emergència social sense precedents. Els Bancs dels Aliments de Catalunya han vist augmentar la demanda d’aliments en un 40% en els darrers mesos. En aquests moments, 265 mil persones reben ajuda alimentària dels Bancs dels Aliments. És per això, que la campanya del Gran Recapte és encara més imprescindible aquest any. 

Aquest any a més, participen la resta de botigues d'aliments del poble i la Farmàcia i la Drogueria per poder obtenir aliments per nadons a la Farmàcia i productes d'higiene a la Drogueria. També participaran les parades d'aliments de  diumenge del mercat, el dia 22. Cal destacar la gran entrega dels voluntaris que gràcies a la seva tasca el Gran Recapte a Vilanova és una realitat.

Els clients trobaran uns vals per valor de 3 euros que una vegada acabi la campanya es canviarà per aliments o altres productes a les mateixes botigues on es venguin. Tot el que es reculli a les botigues del poble es quedarà íntegrament pel Rebost Solidari. D’aquesta manera els comerços del municipi també s’impliquen en el Gran Recapte. 

El Sorli, BonPreu i BonArea tenen sistemes de tiquets directament a les caixes i el client decideix quina és la seva aportació económica que va des d’1 euro i fins l’import que vulgui. Els diners que es recullen en aquests 3 centres aniran directament al Banc d'Aliments central on compraran els aliments necessaris que després repartiran a tots els bancs d'aliments associats, inclòs El Rebost Solidari.

D’altra banda, també es podran fer donatius a la web del Gran Recapte al següent enllaç: https://www.granrecapte.com/ca/donacions/

 

Darrera actualització: 15.11.2020 | 16:12

Vídeo - Àudio

Gran Recapte 2020