Dani Santos guanya el concurs ‘Dissenya la Bossa dels 10 anys de la Biblioteca Contravent’

Dissabte, 13 de febrer de 2021 a les 19:15

Aquesta setmana la Biblioteca Contravent ha anunciat el guanyador del concurs Dissenya la Bossa dels 10 anys de la Biblioteca Contravent, i és el vilanoví Dani Santos Castillo.

Hi han participat 12 persones i la temàtica principal ha estat el desè aniversari de la biblioteca. El jurat estava formant per l’alcaldessa, el regidor de cultura, la regidora de participació i l’equip de la Biblioteca Contravent.

La bossa es podrà aconseguir a la biblioteca a partir del 11 de març realitzant un préstec. Tots els dissenys presentats s’estamparan en unes xapes, que també es podran aconseguir prestant documents. “Fa temps que estàvem planejant una data tan important com són els 10 anys, però mai havíem pensant que seria durant la pandèmia, tot i això properament tindreu notícies sobre com serà la celebració d’un dels equipaments de referència de Vilanova”, explica l’equip de la biblioteca.

Des de la biblioteca destaquen que “aquest aniversari és possible gràcies a les vilanovines i vilanovins, que fan de la biblioteca la seva segona casa, i ens acompanyen dia a dia en les nostres activitats, gaudeixen de l’espai i fan ús dels serveis que oferim”.

Darrera actualització: 13.02.2021 | 19:16