Curs d’Auxiliar de comerç dirigit a joves entre 16 i 22 anys

Dimecres, 27 d'octubre de 2021 a les 00:00

Les inscripcions s'inicien avui, dimecres 27 d'octubre, fins el 10 de novembre.

El projecte d'Ocupació Juvenil "Anem per Feina 2021", dirigit a joves d'entre 16 i 22 anys que busquen la seva primera feina o una feina per poder compaginar amb els estudis, començarà el proper dilluns 15 de novembre una nova formació. Es tracta d'un curs d'auxiliar de comerç, amb què els i les alumnes aprendran a conèixer les característiques dels diferents tipus de venda, a gestionar l’estoc mitjançant les diferents modalitats d’inventari, diferenciar el tipus de comunicació entre verbal i no verbal, així com identificar-ne els trets més rellevants i aplicar les pautes i protocols de relació amb els clients.

El curs, que tindrà una durada de sis dies i es farà a Cal Trempat, també inclourà un taller de tècniques de recerca de feina de temporada i l'alumnat tindrà la possibilitat de fer pràctiques en comerços del municipi.

Les inscripcions per fer el curs estan obertes des d'avui mateix, 27 d'octubre, fins el 10 de novembre i s'han de formalitzar a través de borsatreball@vilanovadelvalles.cat.

Darrera actualització: 27.10.2021 | 11:56