Coneixes el Servei en Prevenció de consum de risc en drogues i pantalles?

Dilluns, 20 de de juny de 2022 a les 00:00

Cada dijous, de 15.30 a 18.30 h, es poden fer consultes a la planta baixa de l’equipament Jove Sputnik de Montornès del Vallès.

El Servei d'Assessorament Drogues i Pantalles (SADIP), vinculat al projecte del Servei Crític és un recurs supramunicipal que va començar al 2017 i que té la seva seu a l’equipament Jove Sputnik, del carrer Molí núm. 24 de Montornès del Vallès. L'objectiu d'aquest servei és poder oferir atenció i assessorament sobre qüestions relacionades amb el consum de drogues, els usos de pantalles i les seves problemàtiques associades. Així, esdevé una alternativa psicoeducativa a les sancions administratives per consum o tinença de drogues il·legals a persones menors.

La detecció d’usuaris i usuàries es fa per mitjà de la xarxa d’agents implicats en el projecte i articulats des dels ajuntaments de la Mancomunitat de Galzeran, entre els quals hi ha el de Vilanova del Vallès. No obstant això, també s’hi pot accedir per iniciativa pròpia o per acompanyament i/o recomanació profesional.

S'hi pot accedir de forma presencial, cada dijous de 15.30 a 18.30 h. Tot i així, podeu adreçar les vostres consultes i demanar cita prèvia al correu critic@eines.coop  o al telèfon 605 781 464. Si és oportú, el servei també té capacitat per desplaçar-se i realitzar atenció descentralitzada.

Si vols conèixer més sobre el servei, pots entrar a la seva web https://serveicritic.wordpress.com/sadip/ o veure el vídeo adjunt a aquesta notícia.

Darrera actualització: 20.06.2022 | 09:04

Vídeo - Àudio

SADIP GALZERAN