Concert de Juego de Damas a Vilanova

Divendres, 1 de desembre de 2023 a les 10:00

Concert per celebrar la cloenda del programa Escolta Jove.

El pròxim 15 de desembre a les 21 h, el grup musical "Juego de Damas" actuarà a la Plaça del Centre Cultural en un concert per concloure el programa Escolta Jove. Aquest programa neix sota els paraigües de l’Spai Jove i l'Àrea de Joventut de Vilanova del Vallès, i ha estat en marxa des d'agost d'aquest any.

"Juego de Damas" és un grup de versions format per quatre dones. El concert no només busca oferir entreteniment als joves, sinó també aposta per finalitzar amb objectius del mateix programa com per exemple, organitzar tallers relacionats amb la igualtat de gènere, apropar a les joves a l’Spai i a Espais públics, oferir un oci alternatiu de qualitat i amb perspectiva de gènere de forma transversal. A més, el Bar el Llaminer col·laborarà oferint un menú especial per a joves per només 9 €, que inclou un entrepà, patates i una beguda.

L'Associació Dones Lluna també col·labora, col·locant un estand per visualitzar la seva important tasca en l'àmbit de gènere. Aquesta col·laboració reforça el compromís de l'esdeveniment amb la comunitat i destaca la importància de treballar de forma plegada per promoure la igualtat i la consciència de gènere.
 

Darrera actualització: 29.11.2023 | 19:05