Comença l'Escola de Famílies

Divendres, 28 d'abril de 2023 a les 00:00

Els dos primers tallers parlaran de les pantalles en la primera infància i el pas a l'adolescència.

L'Escola de Famílies 2023 inicia el seu recorregut els dies 8 i 9 de maig amb dos tallers, un destinat a famílies amb infants de 0 a 5 anys, i l'altre, de 12 a 17 anys.

L'Escola Bressol Municipal La Baldufa acollirà el taller del 8 de maig, dedicada a conèixer com afecta l'ús de pantalles en la primera infància. Estarà impartida pel servei Crític i començarà a les 17:30. A través de la formació es descobrirà quin impacte tenen les pantalles en els cervells dels nadons, es promourà la responsabilitat a l'hora de difondre imatges de menors per xarxes socials, es reflexionarà sobre com fer un bon acompanyament en el món digital i s'oferiran eines i recursos per al suport educatiu de les famílies. Hi haurà servei de canguratge disponible.

El segon taller s'impartirà el 9 de maig, a les 18 hores, a la Sala Polivalent de Cal Trempat. L'Institut Privat d'Estudis de la Sexualitat i la Parella donarà elements que permetin a les famílies comprendre i acompanyar els adolescents. Es parlarà d'educació afectiva i sexual, dels canvis psicològics i relacions que esdevenen en l'entrada a l'adolescència, d'estratègies per millorar la comunicació, dels dubtes i preocupacions més freqüents del jovent respecte a les relacions afectivosexuals, i dels recursos existents als quals es pot recórrer en cas de necessitat.

Per inscriure's a qualsevol dels dos tallers o reservar plaça en el servei de canguratge, es pot enviar un correu a eduxarxa410@vilanovadelvalles.cat.

Darrera actualització: 28.04.2023 | 07:41

Imatges