Comença l’Escola de Famílies 2024

Dijous, 18 de gener de 2024 a les 00:00

Arriba la segona edició de l’Escola de Famílies de Vilanova del Vallès. Aquesta, que s’inicia al mes de febrer i acabarà al mes de juny, compta amb 14 tallers adreçats a les famílies de Vilanova amb els objectius de: reforçar els vincles positius entre mares, pares i fills/es; comprendre l’evolució d’infants i joves per poder acompanyar-los/les en el seu desenvolupament; i poder fer front a situacions tensionadores o de risc. Alguns dels tallers disposen de servei de canguratge, sempre i quant se sol·liciti prèviament. 

Es tracta d’un programa de formacions sorgit del Pla Local d’Educació que busca aportar eines i recursos a les famílies del municipi, a més d’empoderar-les en el rol d’agents educatius. La intenció de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès és repetir la iniciativa cada any, adaptant els continguts als interessos de les famílies. L'Ajuntament presenta aquest 2024 un programa de la mà dels quatre centres educatius del municipi, la Diputació de Barcelona, l’Institut Català de Salut i diverses entitats expertes en diferents camps.

Tots els tallers són gratuïts i tenen places limitades. Per inscriure’s, cal escriure un correu eduxarxa410@vilanovadelvalles.cat. S’ha d’indicar el nom i cognom de la persona assistent, el correu i telèfon de contacte. Podeu consultar el programa sencer d'aquest 2024 a la columna de la dreta.

Darrera actualització: 17.01.2024 | 20:21