Comença l’Anem per Feina 2022

Divendres, 27 de de maig de 2022 a les 00:00

Tens entre 16 i 22 anys i estàs buscant feina? L’AxF té com a objectiu acompanyar al jovent a la cerca de la primera feina a través de formacions, tallers i pràctiques en empreses. 

L’Anem per Feina (AxF) és un projecte que pretén apropar el jovent al teixit productiu i comercial del nostre municipi i oferir la possibilitat de conèixer quin és el mercat de treball actual. El projecte està elaborat conjuntament des de l’Àrea de Joventut i el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès i cofinançat a través de la Diputació de Barcelona.

Hi ha previstes dues formacions durant el mes de juliol. Un curs de 30 hores d’ajudant de cambrer on els alumnes coneixeran les eines i habilitats necessàries per a realitzar un bon servei de cambrer/a de restaurant-bar; i un curs d’auxiliar de magatzem de 20 hores amb l’objectiu de conèixer els principals sistemes de classificació i emmagatzematge.

A més d’un taller de tècniques de recerca de feina per conèixer els canals, eines i recursos per a la recerca activa de feina dins del mercat laboral.

Si esteu interessats/des en rebre més informació, podeu demanar cita prèvia per assistir a la sessió informativa el dia 9 de juny a les 18h a l’Spai Jove de Vilanova del Vallès.

Les empreses interessades a participar en el projecte per tal d’acollir alumnes en pràctiques poden posar-se en contacte amb el Servei Local d’Ocupació per ampliar la informació necessària.

Més informació a l'instagram de l'Spai Jove, a ​borsatreball@vilanovadelvalles.cat o a spaijove@vilanovadelvalles.cat

 

Darrera actualització: 27.05.2022 | 11:45