Comença la fase de votacions dels Pressupostos Participatius Juvenils

Dimecres, 1 de de desembre de 2021 a les 00:00

Els joves de 14 a 29 anys empadronats a Vilanova del Vallès podran votar fins el 17 de desembre​ la proposta que més els agradi.

Avui dimecres, 1 de desembre, comença la fase de votacions dels Pressupostos Participatius Juvenils que s’estendrà fins el 17 de desembre. Després que el termini de presentació dels projectes d’inversió finalitzés el 22 de novembre, amb un total de 8 projectes presentats, els Serveis Tècnics de l’Ajuntament han comprovat que els projectes s’ajustessin a les bases dels Pressupostos Participatius Juvenils i, dels 8 projectes presentats, se n'han descartat dos perquè són despeses generals i no pas propostes d’inversió i, d'altra banda, s’han agrupat quatre projectes en dos ja que es tractava de propostes similars.

Així doncs, els 4 projectes d’inversió que passen a la fase de votació són els següents:

  1. Construcció / Reconstrucció del Rocòdrom
  2. Reforma del Parc de Vilanova: zona del “tubo”
  3. Murs destinats a l’Art Urbà (Graffiti)
  4. Camp de futbol lliure i gratuït

El període de votacions serà de l’1 de desembre al 17 de desembre a l’Spai Jove, obert de dilluns a divendres en horari de 16 a 20 h.

Per a més informació, consulta el web dels Pressupostos Participatius Juvenils: https://www.vilanovadelvalles.cat/ajuntament/pressupostos-participatius-juvenils-2021/

Darrera actualització: 02.12.2021 | 14:02