Cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran 2022

Dilluns, 6 de de juny de 2022 a les 00:00

El dijous passat, 2 de juny, es va fer una jornada a Santa Coloma de Gramenet amb una caminada i vàries activitats lúdiques.

Dijous passat, 2 de juny, Santa Coloma de Gramenet va ser l'amfitrió de la tradicional cloenda que organitza Esports de la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments per tancar la programació del Cicle de passejades per a la gent gran. L'esdeveniment va ser una festa on es van reunir tots els participants de tots els 84 municipis de la província de Barcelona que han participat en la temporada 2021-22 del cicle de caminades. La festa va constar d’una caminada i vàries activitats lúdiques.

En el cas de Vilanova del Vallès, una vintena de persones van participar a la segona jornada de la cloenda que va tenir lloc al Parc de Can Zam. La regidora d’Esports, Sandra Álvarez, la de Gent gran, Sara Iglesias, i l'alcaldessa Yolanda Lorenzo van acompanyar els participants al lliurament de diplomes.

El Cicle de passejades és un projecte obert a tota la gent gran de Vilanova del Vallès que continuarà la pròxima temporada, a partir del mes d’octubre de 2022. Qui vulgui més informació pot adreçar-se al telèfon 938 458 429 o al correu esports@vilanovadelvalles.cat.

Darrera actualització: 07.06.2022 | 13:17