Cinquè comunicat oficial sobre la situació del Coronavirus (COVID-19) a Vilanova del Vallès

Diumenge, 15 de març de 2020 a les 13:00

L’Ajuntament de Vilanova us informa, atesa la necessitat d’evitar la propagació del coronavirus Covid-19 i la declaració de l’Estat d’Alarma, els ciutadans només podran circular per la via pública, quan sigui imprescindible, per a les següents activitats:

 • Adquisició d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat. Recordem que entre client i client, per seguretat, hi ha d’haver un metre de distància. Des de l’Ajuntament volem agrair la bona organització dels comerciants del municipi i la predisposició dels ciutadans respectant aquesta distància. Esperem que segueixi així pel bon funcionament
  Pel que fa el Rebost Solidari manté el servei en la seva totalitat.
 • Assistència a instal·lacions sanitàries. A partir d’aquest dilluns, 16 de març, els vilanovins i vilanovines hauran d’anar al CAP de Montornès. Des de la direcció de l’Àrea Bàsica de Salut s’ha informat així i es tracta d’una manera per controlar l’exposició del personal sanitari.
  Des del servei recomanen trucar abans de fer el desplaçament als telèfons dels CAPs. Durant el dia d’avui al Cap de Montmeló al telèfon 93.544.44.40 i a partir de demà al CAP de Montornès del Vallès al telèfon 93.572.03.03.
 • Desplaçament al lloc de treball per a prestació laboral, professional o empresarial.
 • Tornar al lloc de residència habitual.
 • Assistència i cura de menors, gent gran, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables.
 • Desplaçament a entitats financeres.
 • Es permetrà la circulació de vehicles particulars per les vies d’ús públic per a la realització de les anteriors activitats o per al repostatge en gasolineres o estacions de servei.
 • Pel que fa elements dels parcs infantils i juvenils del municipi s’han precintat.

En resum, no es podrà sortir al carrer si no és per causa de força major o per situació de necessitat.

Pel que fa a les gestions administratives de l'Ajuntament, recomanem trucar de 8 a 15 hores a partir d’aquest dilluns, 16 de març, al telèfon 93.845.92.77 o escriure un correu a oac@vilanovadelvalles.cat. Tots aquells col·lectius vulnerables que necessitin ajuda també recomanem que contactin amb l’Ajuntament per poder atendre les seves  necessitats.

Darrera actualització: 15.03.2020 | 13:15