Benvinguda als nous i noves docents del curs 2022-23 

Dimecres, 19 d'octubre de 2022 a les 19:00

L'Ajuntament ha fet un acte de benvinguda al nou professorat i tota la família educativa d'aquest curs 2022-23.

Cal Trempat de Vilanova del Vallès ha estat l'escenari aquest passat dilluns 17 d’octubre, de l'acte de benvinguda als nous docents que s'estan estrenant aquest curs escolar 2022-2023 a les escoles de Vilanova del Vallès. L'acte, que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Yolanda Lorenzo, i la regidora d'Educació, Sara Iglesias, ha comptat amb una trentena de persones entre el públic.

A proposta de la taula educativa del municipi Eduxarxa410 s’ha realitzat, un any més, la benvinguda al professorat nou i tota la comunitat educativa per tal que coneguin millor l’entorn així com els serveis educatius municipals i els interlocutors en aquest àmbit. 

L'objectiu és que el professorat que comença a treballar a les 4 escoles de Vilanova del Vallès (Escola Bressol Municipal La Baldufa, Escola La Falguera; Escola Mestres Munguet-Cortés, Institut Vilanova del Vallès) conegui millor la realitat vilanovina, tots els programes dirigits a l’alumnat que es duen a terme des de les diferents àrees de l’Ajuntament, com Serveis Tècnics, Serveis Socials, Joventut, Borsa de Treball, Governació, i els diferents equipaments com la Biblioteca Contravent, el Centre Cultural i els equipaments esportius, així com els interlocutors en cada àmbit, que també van estar presents en la reunió i van poder presentar els seus projectes i activitats en les que treballen.

Des de l’Ajuntament de Vilanova es treballa per ser un munnicipi educador amb una mirada de transversalitat entre totes les àrees i agents educatius, a través de la Taula Educativa Eduxaxarxa410. Aquesta taula de diàleg i treball serveix periòdicament per tractar i treballar conjuntament projectes i bones actuacions en un àmbit tan important en un municipi com és l’educació.

 

Darrera actualització: 19.10.2022 | 21:42

Imatges