Benvinguda als nous docents

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 14:00

L'Ajuntament ha fet un acte de benvinguda al nou professorat d'aquest curs 2021-2022 a les diferents escoles del municipi.

El Centre Cultural de Vilanova del Vallès ha estat l'escenari aquest dimecres, 20 d'octubre, de l'acte de benvinguda als nous docents que s'estan estrenant aquest curs escolar 2021-2022 a les escoles de Vilanova del Vallès. L'acte, que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Yolanda Lorenzo, i la regidora d'Educació, Sara Iglesias, ha comptat amb una trentena de persones entre el públic.

La benvinguda als nous docents és un acte que l'Ajuntament celebra a l'inici de cada curs escolar des de fa anys. L'objectiu és que el professorat que comença a treballar a les 4 escoles de Vilanova del Vallès (Escola Bressol Municipal La Baldufa, Escola La Falguera; Escola Mestres Munguet-Cortés, Institut Vilanova del Vallès) conegui millor l'entorn, tots els programes dirigits a l’alumnat que es duen a terme des de les diferents àrees de l’Ajuntament, com Serveis Tècnics, Serveis Socials, Joventut, Borsa de Treball, Governació, i els diferents equipaments com la Biblioteca Contravent, el Centre Cultural i els equipaments esportius, així com els interlocutors en cada àmbit.

Darrera actualització: 21.10.2021 | 15:06