Arriba la Festa Major de Vilanova!

Divendres, 29 de juliol de 2022 a les 00:00

Del 17 al 22 d'agost podreu gaudir de més d'una trentena d'activitats diferents sense sortir del municipi

Aquest any sí, torna la Festa Major de Vilanova del Vallès carregada d'activitats, tallers i concerts entre altres! Després de dos anys de restriccions, recuperem algunes de les activitats més enyorades de la nostra festa grossa com el Sopar de Cabàs, la Guerra d'aigua o la Batalla de Colors!

Del 17 al 22 d'agost teniu una cita amb la cultura i l'oci de proximitat. Enguany, podrem tornar a gaudir d'algunes de les activitats més esperades com la cercavila, el sopar de cabàs, el Virranova del tapeig, Vilarapfest o la batalla de colors. D'altra banda, també tindrem actuacions de luxe! És el cas del concert de l’orquestra Costa Brava, les havaneres amb Mar i Vent, les versions de Big Mouthers, entre d’altres. A part d'això, també podrem gaudir d’activitats més familiars com la bicicletada, les caminades, el ball de sardanes i molt més!

Consulta el programa complet de la Festa Major i no et perdis cap activitat! A més, enguany podràs trobar als establiments de la vila i a diferents espais dels municipi un cartell amb un QR a través del qual podràs descarregar-te el programa al mòbil i portar-lo sempre a sobre... i d’aquesta manera no perdre’t cap activitat.

Consulta també el programa en el document adjunt.

La Festa major és la nostra festa per excel·lència, viu-la!

Us esperem!

 

Darrera actualització: 27.09.2022 | 14:32