Arriba la 27a Mitja Montornès!

Dimecres, 23 de de març de 2022 a les 00:00

La Mitja tornarà aquest diumenge 27 de març després de dos anys i amb un màxim de 1.500 atletes entre totes les curses.

La Sala de la Concòrdia de l’Ajuntament de Montmeló va acollir la presentació de la 27a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, després dels ajornaments i suspensions dels dos últims anys obligades per la pandèmia. L'alcaldessa Yolanda Lorenzo hi va ser present, al costat de la resta d'alcaldes de les quatre poblacions que participen de l’organització de la Mitja. A l'acte de presentació es van detallar les principals novetats d’aquesta edició, que pivota entorn als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) per tal d'estructurar i fer visibles les accions socials, esportives i mediambientals entorn de la Mitja i els actes relacionats, en els ja més consolidats compromisos de la Mitja i Henkel amb el territori.

Es dona continuïtat als projectes igualitaris, on l’esport uneix i fomenta aquesta igualtat social i de gènere: un anys més s’han organitzat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Montornès, els entrenaments “corre per la igualtat” per fomentar la pràctica de l’esport entre la població, especialment entre les dones. També es mantenen, per reconèixer la vàlua dels atletes més veterans, tres categories diferenciades (de 61 a 70, de 71 a 80 i de més de 80 anys) on abans només hi havia una categoria.

Aquesta Mitja és organitzada per un club d’atletisme, és feta d’atletes per atletes, ajustant-se a les seves necessitats: llebres, zona d’escalfament, vestidors, dutxes, guarda-roba, foto d’arribada, diploma, cronometratge per xip... i el ja conegut lot de regal de Henkel, patrocinador principal de la Mitja, junt amb una samarreta tècnica “Luanvi”.

Aquest any, Henkel, dins aquest compromís social amb el territori, donarà un euro per cada inscrit de la Mitja i la Cursa dels 6km i la recaptació anirà destinada a Creu Roja de Granollers, per a la realització d'un programa d’aula verda al centre de refugiats comarcal, projecte que abasta jovent, medi ambient i integració social. S’afegirà a la recaptació un euro més per cada fotografia a la carpa del “movimiento Piu”, que serà un any més instal·lada a l’arribada.

La Mitja Montornès tindrà lloc el diumenge 27 de març, amb sortida a les 10h des de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes, de Montornès del Vallès. Hi ha previstos diversos punts d’animació al llarg del recorregut per amenitzar la cursa. Els organitzadors han posat a la venda 1.500 dorsals per totes les curses del cap de setmana i el ritme d’inscripcions és bo i s’estaria prop ja dels 1.300 inscrits i inscrites.

Podreu trobar tota la informació en detall al web de la Mitja www.mitjamontornes.com

Darrera actualització: 23.03.2022 | 15:06

Imatges

La 27a Mitja Montornès, presentada!