Arrenca la 7a edició de l’Anem per Feina

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 00:00

Tens entre 16 i 22 anys i estàs buscant feina? L’AxF té com a objectiu acompanyar el jovent a la cerca de la primera feina a través de formacions, tallers i pràctiques.

El Servei Local d’Ocupació i l’Àrea de Joventut de Vilanova del Vallès ja han posat en marxa la 7a edició del projecte Anem per feina. Durant aquesta primera quinzena de maig, l’orientadora laboral i la dinamitzadora juvenil s’han apropat als alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat de l’Institut per explicar el programa.

L’AxF pretén apropar el jovent al teixit productiu i comercial del nostre municipi perquè tinguin la possibilitat de conèixer quin és el mercat de treball actual. Així, les empreses interessades a participar i acollir alumnes en pràctiques poden posar-se en contacte amb el Servei Local d’Ocupació per ampliar la informació necessària.

El projecte està elaborat conjuntament des de l’Àrea de Joventut i el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès i cofinançat a través de la Diputació de Barcelona.

Per rebre més informació, podeu assistir a la sessió informativa el dia 3 de juny a les 18 h a l’Spai Jove de Vilanova del Vallès. Cal demanar cita prèvia a través de borsatreball@vilanovadelvalles.cat, spaijove@vilanovadelvalles.cat o l’instagram d’@spaijove.

Darrera actualització: 11.05.2021 | 09:22