Aquest març, torna la Fira Guia't!

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 00:00

Va adreçada a estudiants de 4t d’ESO o joves que no tenen clar quin itinerari formatiu seguir un cop superada l’ESO.

Els dies 22, 23, 24, 25 i 26 de març se celebrarà la XII edició de la Fira Guia’t, una fira d’orientació acadèmica impulsada per la Xarxa TET (Transició Escola-Treball) del Vallès Oriental i coordinada pel Consell Comarcal. Degut al context generat per la pandèmia de la Covid-19, enguany la Fira tornarà a tenir un format virtual.

La Fira vol ser un espai d’orientació i assessorament adreçat essencialment a joves amb l’objectiu  de mostrar i donar a conèixer la formació professionalitzadora que poden trobar a la comarca o a l’entorn proper. Està adreçada, especialment, a estudiants de 4t d’ESO o joves que no tenen clar quin itinerari formatiu seguir un cop superada l’ESO.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès està participant conjuntament amb altres municipis de la comarca en el mes de l’orientació acadèmica, posant professionals al servei de la ciutadania amb la voluntat d’acompanyar a les persones joves que no saben què volen estudiar més enllà de l’ESO i/o que tenen dubtes en el seu procés de decisió. Es pot sol·licitar una orientació personalitzada mitjançant:

A Vilanova de Vallès s’establirà un Punt TIC, dijous 25 de març de 17 a 19 h, ubicat a la sala multimèdia de la Biblioteca, on els joves i les famílies disposaran d’ordinadors per poder accedir a la Fira amb el suport de les orientadores per resoldre dubtes. Les persones interessades poden sol·licitar cita prèvia a través del correu spaijove@vilanovadelvalles.cat.

Més informació a: https://www.firaguiat.vallesoriental.cat/

Darrera actualització: 17.03.2021 | 12:39