Aquest diumenge 6 de juny, reobrim el Centre Cívic de la Gent Gran!

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 00:00

El centre podrà reobrir després de poc més d’un any tancat per la pandèmia. Durant el matí, la plaça de Pau Casals acollirà activitats, amb mesures preventives i activitats limitades.

El Centre 'Àngel de la guarda' tornarà a obrir les seves portes a partir d’aquest proper diumenge. El 6 de juny és la data escollida per a celebrar una jornada festiva a la plaça de Pau Casals, davant del casal, amb la gent gran del poble. Des de les 10.30 h fins a les 12.30 h hi haurà diferents activitats per amenitzar el matí a les persones grans del municipi i, paral·lelament, s’entregarà la nova targeta verda a totes les persones que retornin la vella, i ensenyin el seu DNI.

Les activitats previstes són les següents:

  • 10.30 h: Benvinguda.
  • 11.00 h: Concert d’Els pescadors del replà.
  • 12:00 h: Activitat comunitària.
  • 12.30 h: Cloenda.

Per complir amb totes les mesures de seguretat, hi haurà un registre de tothom que accedeixi a  l’espai delimitat a la Plaça Pau Casals

Cal tenir en compte que hi haurà aforament limitat, i es donarà prioritat  d’accés a la gent gran del municipi. S’haurà de romandre  assegut tota la jornada i  serà obligatori l’ús de la mascareta. Les cadires estaran  situades a una distància d’1,5 metres  I s’haurà de respectar les distàncies de les cadires ubicades.

Aquest equipament va ser el primer que va estar tancat durant la pandèmia, en concret des del 12 de març de 2020.

Darrera actualització: 03.06.2021 | 10:22